Omni-Channel benadering!Eindklant OMNI-CHANNEL benaderen door een closed loop van informatie door verschillende kanalen


U heeft wellicht intussen al geruime tijd uw eigen site, maar wordt deze ook op tijd en stond met actuele informatie voorzien, rechtstreeks van de door u gevoerde merken ?
Hoe scoort u in bepaalde zoekmachines op het internet ?
Is uw site al i-Pad & i-Phone compatible?
Beschikt u reeds over een operationele webshop of zoekt u uw website grondig te renoveren?


In het nieuw ontwikkelde concept van LM Services, KIOSK, wordt er zoveel mogelijk werk uit uw handen genomen bij het inrichten van uw webwinkel.
Dankzij een professionele software voor webwinkel management, krijgt u toegang tot dit “State of the Art” multichannel marketing platform.

  - Een waaier van digitale en online beschikbare bibliotheken die merkenfolders en promofilms bevatten; waarin folders voorzien kunnen worden van hyperlinks naar uw eigen website of shop.

  - Een volledige online cataloog, met de door u gevoerde merken en artikelen, dewelke via automatische updates en marketingtools steets de recentste collecties aan de bezoekers van uw site zullen aanbieden en deze een keuze laat aan uw klant om aan te kopen via een webshop of online de bestellen te registreren en later af te halen in de winkel.

  - Interactieve koppelingen vanuit folders

Aarzel daarom niet langer en maak de sprong naar het internet en bestel uw eigen online KIOSK.  LM Services staat u bij met woord en daad, en gidst u door de wonderbaarlijke mogelijkheden dat het internet ons allen te bieden heeft. De jarenlange ervaring van LM Services gecombineerd met het nieuwe online KIOSK concept dat meer dan 3 jaar lang in ontwikkeling was, staat garant voor een uitstekende kwaliteit en professionele dienstverlening die u zonder twijfel datgene zal bieden waar u al zo lang naar hebt gezocht.

LM Services zorgt bovendien voor al de technische aspecten van de hosting van de site tot het beheer van uw database en wordt hierin volledig ondersteund door de voornaamste leveranciers.

Winkels converteren veel beter met behulp van het internet.
Interesse gewekt, contacteer dan vandaag LM Services op 09 366 61 63 voor een afspraak.


Voorbeelden  (Klik op het beeld om de film op te starten)

 

         
  


Een product van LM Print Services i.s.m. Westsite